10 minute de gameplay din EA UFC 3

Now Reading
10 minute de gameplay din EA UFC 3


Primul videoclip de gameplay al jocului EA Sports UFC 3 beta a fost lansat si include imagini cu campionul UFC Conor McGregor.

Clipul de gameplay a fost postat de EA Game Changer MMA pe canalul de YouTube. Aruncați o privire mai jos, sunt peste 10 minute de imagini cu lupte împotriva lui Nate Diaz și a unui luptător recent confirmat, Paul Felder.

Unul dintre primele lucruri pe care le veti observa este infatisarea noului jucător McGregor. El este de acum mai musculos. Acest lucru este indicat avand in vedere modul cum s-a dezvoltat acesta. Pe de alta parte, Felder pare acum cam prea slab, cu un gât alungit. Trebuie retinut insa ca joucul e in faza este BETA, astfel încât lucrurile s-ar putea schimba până la lansarea jocului complet.

De asemenea, veți auzi de acum vocea crainicului Jon Anik, care il înlocuiește pe Mike Goldberg, care a plecat. Este dificil de a judeca calitatea comentariului in cadrul acestui videoclip editat, dar nu am fost îngroziti de ceea ce am auzit în clip.

PUBLICITATE

In acelasi timp si schimbarile pe partea de stand-up par să aibă un pic mai multă rimă și rațiune, dar și asta e greu de măsurat, având în vedere că nu știm cine controleaza luptătorii in clipul de gameplay și care este nivelul lor de pregatire in joc.

EA Sports UFC 3 este un joc video de bataie combinat cu arte marțiale, care este dezvoltat de EA Canada și publicat de EA Sports. Conor McGregor, luptătorul precedent din EA Sports UFC 2 se va întoarce ca luptător oficial al jocului. Servind ca o continuare a EA Sports UFC din 2014 și a EA Sports UFC 2 din 2016, noul titlu va fi lansat pe 2 februarie 2018 pentru PlayStation 4 și Xbox One.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA