20 GB cadou pentru utilizatorii prepay ai Vodafone

Now Reading
20 GB cadou pentru utilizatorii prepay ai Vodafone


Utilizatorii de cartele preplătite ai Vodafone România, atât cei noi cât şi cei existenţi, primesc un nou cadou de la operatorul telecom. Astfel acestia vor putea acumula un bonus lunar de până la 20.000 de MB în funcție de traficul de date consumat, precum și de apelurile efectuate și primite.

Mecanismul inovator al ofertei, care recompensează utilizatorii Vodafone România pentru traficul efectuat în rețeaua Supernet 4G+, este promovat prin mesajul „Net folosești, Net primești”.

Inspirați de succesul ofertei «Vorbești, Net primești», care a revoluționat piața de cartele preplătite în urmă cu doi ani, lansăm în această primăvară un concept unic. Ne încurajăm acum utilizatorii de cartele să se bucure la maximum de calitatea superioară a rețelei Supernet 4G+ și a serviciilor noastre, recompensându-i pentru consumul de date și de minute efectuat”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Astfel, clienții Cartelei Vodafone vor primi câte 1 MB pentru fiecare MB consumat precum și pentru fiecare minut de apel primit sau efectuat. Bonusurile sunt alocate la fiecare 14 zile și pot fi consumate în termen de 14 zile de către clienții care au o extraopțiune activă de minimum 5 euro. Mai mult, în campanie se pot înrola și abonații Vodafone România persoane fizice, care își pot alege un utilizator de cartelă preplătită căruia îi vor aloca bonusul „Net folosești, Net primești”.

PUBLICITATE

Pentru a primi bonusul, utilizatorii de cartele preplătite se pot înrola în campanie trimițând un SMS gratuit la 2777 sau completând formularul dedicat de pe www.vodafone.ro și din aplicaţia MyVodafone. De asemenea, abonații care doresc să aloce bonusul unui utilizator de cartelă preplătită pot trimite un SMS gratuit la 0722.101.010 cu numărul către care va fi direcționat bonusul.

Noua ofertă pentru utilizatorii Cartelei Vodafone este susținută de o campanie de promovare construită în jurul sloganului „Ai puterea să-ți faci de cap pe net!”, ce se desfășoară în TV, radio, cinema, online și outdoor. Vedetele spoturilor TV sunt vloggerul Matei Dima, cunoscut ca BRomania, și cântăreața Antonia.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA