600.000 de mii de utilizatori suparati au semnat o petitie pentru a schimba noul design al Snapchat

Now Reading
600.000 de mii de utilizatori suparati au semnat o petitie pentru a schimba noul design al Snapchat


Peste 600.000 de persoane au semnat o petiție online prin care solicită Snapchat să revină la designul original inainte de actualizarea majora din urma cu cateva luni.

Ultima reproiectare a aplicației, care a fost lansată săptămâna trecută, s-a axat pe separarea “conținutului media” de cel al “prietenilor” între o serie de alte modificări ale interfeței.

Povestirile Snapchat, care sunt videoclipuri și fotografii distribuite utilizatorilor care dispăreau după 24 de ore, apar și acum cu ajutorul mesajelor individuale și a mesajelor directe.

Petitia “Eliminați noua actualizare Snapchat”, găzduit pe Change.org, a fost scris de utilizatorul australian Nic Rumsey.


“Mulți utilizatori au descoperit că actualizarea nu a făcut ca aplicația să fie mai ușor de folosit, dar a făcut de fapt mai multe caracteristici mai dificile”, se arată în petiție.

“Există un nivel general de suparare în rândul utilizatorilor și mulți au decis să utilizeze o aplicație VPN pentru a reveni la vechiul Snapchat, pentru că atat de enervanta este această nouă actualizare.

“Această petiție își propune să ajute la convingerea Snap Inc. să schimbe aplicația înapoi la elementele de bază, înainte de această nouă actualizare pentru anul 2018”.

Actualizarea a atras atenția milenarilor și celebrităților, multi dintre ei protestând că noua interfață este aglomerată și dificil de utilizat.

Sub secțiunea de comentarii a petiției, un semnatar a scris: “Semnez pentru că Snapchat este aplicația mea preferată, eu și prietenii mei o folosim tot timpul. Consider că această actualizare este confuză și copilăreasca și mă gândesc să nu mai folosesc Snapchat, atâta timp cât actualizarea rămâne. ”

Alții au postat pe Twitter diverse mesaje pentru a-și exprima preocupările similare.

Unii dintre utilizatorii Snapchat s-au plâns că aplicația a fost actualizată automat, cauzând pierderea unor mesaje sau date arhivate.

În ciuda motivelor, firma mamă Snap Inc. nu are în prezent intenția de a reconsidera designul original. Într-o declarație, o purtătoare de cuvânt a spus că “actualizările la fel de mari ca și acestea sunt mai greu de adoptat si acceptat de utilizatori, dar sperăm că comunitatea se vor bucura de ele odată ce se vor adapta”.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA