6snap, aplicatia neoficiala de Snapchat pentru WP8

Now Reading
6snap, aplicatia neoficiala de Snapchat pentru WP8


În ultimele săptămâni, tot mai multe aplicaţii importante au ajuns în Windows Phone Store. Ultima redută era Snapchat, o aplicaţie cu câteva sute de milioane de utilizatori ce permite trimiterea de mesaje cu termen de valabilitate. Astfel, dacă vreţi să trimiteţi o fotografie mai deocheată, după ce este vizualizată, dispare în câteva secunde, iar dacă faceţi o captură de ecran cu respectiva imagine, interlocutorul este avertizat instantaneu.

6snap este numele alternativei la Snapchat ce poate fi descarcată gratuit din Windows Phone Store începând de acum. Aceasta vă permite să trimteţi clipuri şi imagini altor utilizatori de Snapchat, indiferent de platforma pe care o folosesc.  Include posibilitatea să vedeţi poveşti postate de prieteni şi să adăugaţi elemente noi propriilor poveşti. Dacă vă interesează câteva opţiuni de personalizare ale conţinutului expediat, puteţi desena sau ataşa câteva linii de text fotografiilor. Dacă cineva vă permite, puteţi salva fotografii primite în galeria foto a telefonului. În plus, toţi parametrii de funcţionare ai profilului vostru de Snapchat pot fi ajustaţi din 6snap.

Specific versiunii de Windows Phone, avem notificări cu sunete originale, un Live Tile personalizabil şi posibilitatea de a trimite o imagine imediat după ce am capturat-o cu camera frontală sau principală a terminalului cu WP8. Ca un mic detaliu, aplicaţia este creată de Rudy Huyn, acelaşi dezvoltator care se află în spatele 6tag şi 6sec, ambele alternative foarte fiabile la Instagram, respectiv Vine.

6snap


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA