7 lucruri utile pe care le poti face cu Gboard in iMessage

Now Reading
7 lucruri utile pe care le poti face cu Gboard in iMessage


Este posibil ca proprietarii de iPhone să fi observat o nouă pictogramă afișată în sertarul de aplicații iMessage. Dacă sunteți atent la actualizările aplicației și ați actualizat recent aplicația Google, puteți face acum câteva lucruri noi cu ajutorul acesteia din aplicația implicita de mesagerie din iOS.

1. GIF-uri
Sunteti amatori de imagini animate GIF? Dacă v-ați săturat de opțiunile din aplicația iOS, atunci încercați aplicația Google. Veți găsi unele dintre aceleași optiuni de imagini GIF ca și în cazul aplicației #images, dar există câteva opțiuni noi. Sperăm că Google va adăuga catalogul GIF in aplicație, astfel încât să puteți găsi GIF-ul perfect pentru a vă exprima emoțiile. Doar atingeți butonul GIF din dreapta barei de căutare pentru a căuta GIF-uri. Apoi puteți atinge lupa pentru a căuta pe Google imaginea potrivita.

2. Vremea
Va fi soare astăzi ca sa mergeti la plaja ? Va ploua mâine, si veti sta pe canapea și veti urmări filme toată ziua ? Va fi suficienta zăpadă ca să mergi la schi ?

Sub bara de căutare din aplicația Google din iMessage, veți găsi cinci butoane. Atingeți butonul Vreme și veți vedea șapte carduri de meteo – condițiile actuale și prognozele actuale împreună cu prognoza pentru următoarele șase zile. Atingeți Distribuiți în colțul din stânga jos al unui card pentru a-l trimite unui prieten pentru a vă face planurile bazate pe vreme.


3. Mancare
Efectuarea planurilor de cină prin intermediul unui mesaj text a devenit o sarcina si mai usoara. Sau, cel puțin, puteți face acum mai multe recomandări mai sigure. Din butonul Food, puteți căuta restaurante și le puteți partaja cardurile Google. De pe fiecare card, partenerul dvs. potential pentru o cină potențial poate obține informații despre unitate – ore, recenzii, meniu, ore de lucru – și de asemenea puteti sa rezervați o masă prin OpenTable.

4. În apropiere
Plictisit pentru ca nu ai nimic de făcut? Atingeți butonul În apropiere și trimiteți-i prietenilor un card Google cu o atracție aflata în vecinătatea dvs.

5. Trending
Butonul Trending vă arată povestile populare din Știri Google, cărțile cărora le puteți folosi pentru a lovi o conversație sau un argument text despre evenimentele curente.

6. Videoclipuri
Butonul Video este bun pentru partajarea de trailere ale filmelor și a altor videoclipuri postate pe YouTube, dar, din păcate, bara de căutare nu vă permite să căutați alte videoclipuri – doar pe Google în general. O opțiune mai bună pentru videoclipurile trimise prin mesaje este butonul de YouTube din sertarul de aplicații.

7. Glisați și fixați (numai pentru iPad)
Ultima este o caracteristică dispoibila numai pentru iPad. Când folosești Split View pe iPad-ul tău, poți să tragi linkurile din aplicația Google în iMessage pentru o partajare rapidă și ușoară.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA