A fost anuntata data de lansare a serviciului Youtube Music

Now Reading
A fost anuntata data de lansare a serviciului Youtube Music


YouTube se pregătește să lanseze o nouă versiune a serviciului său muzical și în același timp se pregătește să perceapă mai mult pentru a vedea emisiuni originale, cum ar fi un spinoff al celebrului “Karate Kid”.

Acum doi ani, YouTube a lansat YouTube Red, un serviciu care le-a oferit abonaților un serviciu de muzică la cerere, mai mult sau mai puțin similar cu Spotify sau Apple Music – precum și accesul la programele originale create doar pentru serviciu. YouTube Red a eliminat, de asemenea, anunțurile de pe cel mai mare serviciu video din lume.

Toate acestea costă 10 $ insa lucrurile urmeaza sa se se schimbe.

Săptămâna viitoare, YouTube lansează YouTube Music – o versiune revizuită a serviciului său muzical existent, care funcționează la fel, dar vine cu functii suplimentare, precum playlisturi personalizate, bazate pe istoricul YouTube și pe alte modele de utilizare.


Acest serviciu, care se presupune că va lansa in cursul zilei de marți, va costa 10 dolari pe lună după o perioadă de probă. (Același serviciu va înlocui, în cele din urmă, de asemenea, Google Music Play, un serviciu de muzică rival pe care Google l-a operat în mod inexplicabil, în același timp).

Acum, YouTube intenționează să perceapă încă 2 dolari pentru celelalte părți ale YouTube Red, care vor fi redenumite YouTube Premium – dar va trebui să plătiți și pentru YouTube Music.

Asadar dacă doriți să vizionați videoclipuri fara anunțuri, seriale originale YouTube precum “Cobra Kai”, acum veți plăti 12 dolari pe lună, în loc de 10 dolari pe lună.

YouTube Music, care va costa 10 dolari pe lună, elimină anunțurile din videoclipuri muzicale – dar nu si de pe celalte tipuri de videoclipuri de pe YouTube. De asemenea, vă permite să descărcați muzică pentru ascultare offline și să redați muzică în fundal în timp ce faceți alte lucruri. Versiunea Premium a YouTube, care cista 12 $ pe lună, elimină anunțurile de pe întregul YouTube, așa cum a făcut YouTube Red.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA