Activision a cumparat studioul producator King

Now Reading
Activision a cumparat studioul producator King


Unul din cei mai populari creatori de jocuri pentru mobile dar si browsere, King, cei care se afla in spatele unor titluri populare precum Candy Crush sau Pet Rescue Saga, a fost vandut.

E drept ca decizia celor de la King Digital Entertainment este oarecum de inteles, avand in vedere ca succesul jocurilor sale nu mai e la fel de mare ca in urma cu un an. Cu toate astea, valoarea tranzactiei este una uriasa, numai putin de 5,9 miliarde de dolari.

Cei care au fost dispusi sa plateasca o asemenea suma de bani sunt cei de la Activision Blizzard care au preluat King Digital Enterainment si care vor functiona in continuare ca o filiala.

“Activision Blizzard va furniza companiei King experienta, suport si investitii pentru a continua sa imbunatateasca produsele și sa atinga un nou potential. Ne angajam sa atragem si sa dezvoltam cele mai stralucite minti din domeniu si suntem fericti ca putem face asta alaturi de King.” a declarat Bobby Kotick, CEO Activision Blizzard.


lead_large

Conform CNN, King Digital a raportat anul trecut venituri de 1.9 miliarde dolari si un profit de 568 milioane dolari.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA