Actorul Nathan Fillion a lansat un film de scurt metraj din seria Uncharted [video]

Now Reading
Actorul Nathan Fillion a lansat un film de scurt metraj din seria Uncharted [video]


Actorul Nathan Fillion a lansat un fan film din seria Uncharted pe YouTube, starnind interesul fanilor seriei de jocuri.

Fimul are doar 15 minute si a fost regizat de Allan Ungar – un mare fan al seriei – iar actorul Fillion interpreteaza un vânător de comori. Actorii Stephen Lang și Mircea Monroe îl susțin ca Sully și Elena.

Un film de lung metraj Uncharted este in lucru – zvonuri au existat încă de la lansarea jocului original. Ultima oara se zvonea ca vom avea un prequel cu starul curent al seriei Spider-Man, Tom Holland.

Actorul Nathan Fillion, a fost mult timp favorit pentru rolul lui Drake, iar implicarea lui în acest scurt film este o dovada ca încrederea fanilor nu a fost pierdută. Actorul este cel care a pus vocea personajului Cayde-6 în cel mai recent joc Destiny, iar fanii sunt incantati ca Fillion a intrat in rolul legendarului Drake din seria Uncharted.


Pe masura ce jocurile video evolueaza, Uncharted este una din seriile cele mai potrivite pentru o adaptare cinematografica. Din pacate cele mai recente incercari nu au fost primite prea bine de fani, deoarece trecerea de la joc la film aduce, de obicei, cateva elemente lipsa. Actorul Nathan Fillion a spus într-un interviu că acest potențial a fost cel puțin o parte din motivul pentru care el și Ungar au făcut un scurt metraj: “Iată acest potential incredibil, este disponibil și nimeni nu a făcut nimic cu el încă”.

Puteti urmari filmul complet mai jos:


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu