Actualizari pentru Call of Duty: Heroes, un joc de strategie pentru mobil

Now Reading
Actualizari pentru Call of Duty: Heroes, un joc de strategie pentru mobil


Call of Duty: Heroes este un excelent joc de strategie disponibil pe smartphone si tableta la inceputul anului. Jocul va pune in pielea unui comandant a unei armate de eroi legendari, soldați de elită si drone cu o putere devastatoare.

Pentru a avea succes in batalii va trebui sa va dezvoltati propria baza militara si sa va instruiti soldatii. Scopul principal este sa obtineti cat mai multe victorii din infruntarile cu alte armate.

Initial veti primi controlul asupra unui mic avanpost pe care in timp il puteti transforma intr-o baza militara impenetrabila. Odata ce ati dezvoltat destul de mult baza militara, veti putea sa va aventurati in atacuri asupra armatelor inamice. Puteti sa preluati controlul direct al unor eroi de razboi precum Price, Soap si Harper cu care veti putea sa distrugeti inamicii. Pentru un si mai mare succes puteti sa incheiati aliante cu alti prieteni din joc si de asemenea sa concurati pentru diverse premii.

In Call of Duty: Heroes aveti ocazia sa va intalniti cu personaje din alte titluri Call of Duty precum Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: Black Ops II. Fiecare erou are propriul sistem de progresie si propriile arme pe care le poate folosi.


Actualizarile aduse jocului includ evenimente avansate, evenimente saptamanale, o noua drona gratuita pentru baza militara, optimizari si corectari ale unor buguri. Utilizatorii vor primi de asemenea si un cadou disponibil sub forma unui pachet in inventarul de armament.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA