Adobe Photoshop Express a ajuns pe Windows Phone 8

Now Reading
Adobe Photoshop Express a ajuns pe Windows Phone 8


După ce a făcut furori pe iOS şi Android, aplicaţia de editare foto Adobe Photoshop Express soseşte pe Windows Phone 8.

Dacă tot ne folosim telefonul pentru a captura o mare parte din imaginile care ne înconjoară, ar fi păcat să nu avem parte, pe acelaşi smartphone, de un utilitar de editare foto performant. Plecând de la această premisă, combinată cu faptul că telefoanele Lumia cu tehnologie PureView au unele dintre cele mai bune camere, cei de la Microsoft pot celebra sosirea Adobe Photoshop Express pe Windows Phone.

adobe_photoshop_express_scn1_0

După ce a reuşit deja să aducă o mare parte din aplicaţiile populare de pe alte platforme pe WP8, gigantul din Redmond se pare că vine cu altă veste bună pentru utilizatorii săi. Noul PS Express, descărcabil gratuit din Windows Phone Store, vine practic cu tot ce v-aţi dori vis-a-vis de funcţii de bază de editare combinate cu un amalgam de filtre şi o interfaţă utilă pe care o puteţi folosi pentru a le aplica pe toate într-un mod cât mai intuitiv.Indiferent că vreţi să decupaţi sau să rotiţi o poză, să-i ajustaţi expunerea şi claritatea sau să îndepărtaţi ochii roşii, din două sau trei atingeri aţi rezolvat orice problemă. În plus, dacă sunteţi mândri de rezultatele finale pe care le-aţi obţinut, le puteţi partaja în orice moment pe Facebook, Instagram şi altele.

adobe-ps-express-wp

Pentru cei care se simt generoşi, există şi două achiziţii in-app care s-ar putea să tenteze. Este vorba de Look Pack şi Noise Reduction Pack. În principiu, aplicaţia intră la categoria freemium, pentru că vrea să vă corupă să mai investiţi nişte bani în ea, dar funcţionează de minune şi fără vreun imbold monetar.

PUBLICITATE

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA