Age of Empires 2 revine intr-o editie HD

Now Reading
Age of Empires 2 revine intr-o editie HD


gsm_169_age_of_empire_ii_hd_ot_pc_030513_640Microsoft a surprins, anunţând Age of Empires II HD, o ediţie remasterizată a clasicului joc de strategie în timp real lansat de Ensemble Studios în 1999. Age of Empries II HD va oferi atât conţinutul din jocul original Age of Empires II: The Age of Kings, cât şi adiţiile aduse de expansion-ul The Conquerors.

Versiunea HD a jocului a fost „recondiţionată” de Hidden Path Entertainment şi va oferi suport pentru rezoluţii ridicate, liste de prieteni şi publicarea de conţinut suplimentar prin intermediul Steam Workshop. De altfel, Microsoft a decis să publice Age of Empires II HD exclusiv prin intermediul serviciului de distribuţie digitală Steam.

Age of Empries II HD va fi lansat pe 9 aprilie 2013 şi poate fi precomandat la preţul de 17,09€ (o licenţă, cu o reducere de 10%) sau 56,99€ (pachet de patru licenţe).

Sursa: Go4Games.ro

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA