Allview lanseaza telefonul V3 Viper ce are functie Dual Whatsapp

Now Reading
Allview lanseaza telefonul V3 Viper ce are functie Dual Whatsapp


Producatorul brasovean Allview pregateste lansarea unui nou smartphone din seria Viper. Telefoanele se incadreaza in categoria entry sau mid-range si ofera la un pret accesibil functionalitati de baza celor care nu au asteptari prea mari de la un telefon.

Cel mai nou membru al familiei Viper se numeste V3 iar producatorul brasovean promite ca acesta va veni cu ceva nou și inovator pe piața locală, la fel cum s-a intamplat si cu alte modele din serie lansate in trecut.

Compania nu a oferit prea multe detalii despre configuratia telefonului dar a anuntat ca o functionalitate interesanta pentru cei care folosesc doua cartele SIM. Echipa de cercetare și dezvoltare Allview a implementat funcția Dual Whatsapp pentru viitorul telefon V3 Viper. Utilizatorii se vor putea bucura de schimbarea rapidă de la un număr de telefon la celălalt, printr-o simplă trecere dintr-o aplicație în alta.

Desi nu avem date despre specificatii tehnice, putem sa ne orientam catre cel mai recent membru al familiei Viper, modelul Viper Xe avand 3GB memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare si procesor Turbo Quad-core ajutat de un GPU Mali T720 MP2 dar si un pret de 849 de lei.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA