Am testat Digi Mobil 4G

Now Reading
Am testat Digi Mobil 4G


Digi Mobil, serviciul de telefonie mobila al RCS-RDS, a lansat la inceputul lunii octombrie serviciile 4G. RCS-RDS sustine ca serviciul este disponibil pentru Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Oradea, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Sibiu, Pitesti si Ploiesti, urmand ca pana la finalul anului sa isi extinda aria de acoperire in Galati, Braila, Baia Mare, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Resita, Slatina, Hunedoara, Vaslui, Alexandria.

Din pacate lansarea serviciului a venit si cu o problema, pentru a putea folosi serviciile 4G trebuie sa detii un telefon compatibil 4G in reteaua Digi, LTE TDD in banda 38 LTE TD 2600. Pentru ca pe piata din tara noastra nu existau prea multe dispozitive compatibile, operatorul a primit ajutor din partea partenerilor de la Allview care au inceput sa lanseze pe piata terminale compatibile.

Odata cu noul serviciu, cei de la Digi au decis sa mareasca si traficul de date recomandat de la 5GB la 15 GB lunar.  Pentru a beneficia de serviciul 4G, utilizatorii isi pot activa serviciul fie prin USSD la *111# (1 dupa care 7), ContulMeuDigi (digicare) sau prin apel la *777. Activarea dureza cateva minute si veti primi prin SMS o confirmare de activare a acestuia.

TESTE DIGI MOBIL 4G

PUBLICITATE

Zona de testare a serviciilor 4G de la Digi Mobil este Constanta si zona de nord a Zonei Metropolitane (Ovidiu, Mamaia, Navodari, Lumina).

Semnalul indoor al Digi Mobil, atat cel proprietar cat si cel 4G este inexistent. In exterior semnalul Digi Mobil proprietar este rar intalnit.

In orasul Constanta, semnalul 4G al Digi acopera cartierele Tomis Nord, Tomis 3, Mamaia, Palazu Mare, Carrefour. De asemenea in centrul orasului, Zona Primarie-Parc, am avut posibilitatea de a ne bucura de semnalul 3G.

Testele de viteza au relevat ca conexiunea de date 4G DigiMobil este undeva apropiata de o conexiune 3G de la ceilalti operatori de pe piata.

Screenshot_2015-11-19-13-36-14

Voi ati efectuat teste de viteza Digi Mobil 4G ? Ce rezultate ati avut ? Va invit sa trimiteti comentariile voastre la acest articol pentru a face impreuna un recensamant al semnalului proprietar DIGI MOBIL.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA