Amazon cauta noi birouri in Romania

Now Reading
Amazon cauta noi birouri in Romania


Cel mai mare retailer online din lume, gigantul Amazon, este in cautare de spatii de inchiriat in Bucuresti, potrivit informatiilor publicate de Ziarul Financiar.

Po­trivit unor surse apropiate com­pa­niei americane, Amazon intentioneaza sa inchirieze in Bucuresti spatii de birouri de peste 10.000 mp, ceea ce presupune si angajarea a peste 1000 de oameni. Astfel, la suprafata estimata a fi inchiriata se mai adauga alti 13.500 mp inchiriati in Iasi, in cla­direa United Business Center (UBC).

Compania americana detine un centru de dezvoltare in Iasi, primul astfel de centru deschis in Europa de Sud-Est. Echipa de dezvoltare se ocupa de proiecte importante precum tehnologii cloud, securitate, analize de date s.a.m.d..

Compania americana are de altfel si un site dedicat centrului de dezvoltare Amazon de la Iasi unde exista si un numar destul de mare de joburi disponibile.

PUBLICITATE

Nu se stie insa daca cei de la Amazon tintesc si dezvoltarea serviciilor de online shopping in Romania.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA