Android 8.0 Oreo ajunge in final si pe Samsung Galaxy S8

Now Reading
Android 8.0 Oreo ajunge in final si pe Samsung Galaxy S8


Pare putin ciudat ca un flagship sa fie in urma atunci cand vine vorba de primirea celei mai recente verisiuni de sistem de operare insa daca sunteti posesor de Samsung Galaxy S8 sau 8+ atunci avem vesti bune. Daca ai tot asteptat sa primesti oficial o actualizare de software, de care multe dispozitive, mai vechi si/sau mai putin perfomante, facute de alte companii, se bucura de ceva vreme, a sosit si randul tau.

În cele din urmă, versiunea Android 8.0 Oreo incepe sa fie trimisa pe telefoanele Galaxy S8 și S8 +, deși, în funcție de țara în care locuiți și de operatorul de telefonie, așteptarea poate dura mai multe zile, săptămâni sau chiar luni.

Deocamdată, SamMobile a reușit să confirme disponibilitatea unei descărcări manuale pentru testerii beta din Germania, însă, evident, cei care au participat la programul de testare si se afla in alte regiuni se pot aștepta la același tratament in următoarea perioada.

Aparent, aveți nevoie de mai puțin de 500 MB de spațiu liber de stocare internă pentru a aplica actualizarea stabilă dacă ați participat la programul beta, dar odată ce versiunea finala va fi disponibila in mod global, pachetul Android 8.0 + Samsung Experience 9.0 va avea cu siguranta peste 1GB .

PUBLICITATE

Acest lucru se datorează faptului că va fi inclusa o listă incredibil de lungă de caracteristici suplimentare, îmbunătățiri de performanță și îmbunătățiri UX, ceea ce ar putea reprezenta in mare parte motivul pentru care celor de la Samsung le-au luat o eternitate pentru a trimite actualizarea.

Noua versiune ar trebui sa aduca îmbunătățiri pentru “Experience 9.0”, modificari aduse confortului tastaturii, asistența Bixby, multitasking-ul de mesagerie, productivitatea emailului și suportul DeX pentru amenintari core ale sistemului de operare Oreo care limiteaza activitatea de fundal, o selecție inteligenta a textului,funcționalitate Picture-in-Picture, dar si un set emoji complet reproiectat.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA