Android Messages sunt doar la un pas de a ajunge pe Chrome OS

Now Reading
Android Messages sunt doar la un pas de a ajunge pe Chrome OS


Cu aproape un an în urmă, au apărut pentru prima oară dovezile despre caracteristica “SMS connect” pe sistemul de operare Chrome. Aceasta ar permite utilizatorilor să vadă mesajele text de pe telefon pe Chromebook, similar cu Pushbullet și software similar.

Nu am mai auzit multe despre el de atunci, dar Google a lucrat, de asemenea, la un client web pentru Android Messages. Din fericire pentru utilizatorii de sisteme de operare Chrome, un nou angajament dezvăluie faptul că SMS Connect este cu un pas mai aproape de a deveni realitate.

Informatiile sunt oferite prin intermediul unor caracteristici publicate pe depozitul Chromium Gerrit, si a fost depistata de cei de la XDA. Aceasta adaugă pur și simplu un semn de caracteristică pentru “Integrarea mesajelor CrOS Android.” Cu alte cuvinte, SMS Connect va deveni o caracteristică pe care o puteți porni cu ușurință de pe pagina chrome: // flags, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor putea să-l încerce în cele din urmă.

Fișierele modificate nu dezvăluie nimic altceva despre modul în care va funcționa această caracteristică, cu excepția faptului că va exista un fel de proces de asociere cu telefonul (poate asemănător clientului desktop al lui Allo). Sperăm că nu va trebui să așteptăm mult pentru ca funcția să devină live.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA