Android Oreo ajunge pe noi modele de telefoane

Now Reading
Android Oreo ajunge pe noi modele de telefoane


Veste bună pentru unii utilizatori de Android! Cei care au un HTC U11 deblocat vor putea să-și actualizeze dispozitivul la cea mai recentă versiune de Android, Oreo. Mo Versi, vicepreședintele companiei de management al produselor, a anunțat știrea într-un tweet în weekend. Într-un follow-up, el a spus că HTC lucrează cu Sprint pentru a oferi Android Oreo pe toate modelele “cât mai repede posibil” și că acest lucru se va intampla “în curând”.

Lansarea HTC vine ca o veste bună, dat fiind faptul că numarul dispozitivelor care rulează Oreo este încă destul de mic. Portalul Google pentru dezvoltatori estimează că aproximativ 0,3% dintre utilizatorii de aplicații Android folosesc cel mai nou sistem de operare începând cu data de 9 noiembrie, iar majoritatea telefoanelor Pixel proprii ale Google reprezintă acest număr. Funcțiile noi de pe Oreo includ puncte de notificare în pictogramele aplicațiilor, modul picture-in-picture, un instrument de completare automată pentru parole și alte îmbunătățiri.

Lista este cu siguranță în creștere, dar adoptarea este încă mult mai lenta decat Google si-ar fi dorit.

Sony Xperia XZ și Sony XZ sunt alte modele de telefoane care vor primi update la Android Oreo. Actualizarea are 1,2 GB (fiind disponibila prin blogul Xperia) pe fiecare dispozitiv și include, de asemenea, patch-urile de securitate din noiembrie. Sony mai are încă câteva telefoane ce vor primi actualizăre la Android Oreo promise, deci sperăm să aflam numele modelelor în curând.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA