Angry Birds Epic – un nou joc de strategie de la Rovio

Now Reading
Angry Birds Epic – un nou joc de strategie de la Rovio


Cea mai nouă versiune din seria extrem de populară de jocuri “Angry Birds” este disponibilă pentru descarcare. In noul joc insa veţi mânui săbii şi veţi arunca vrăji intr-un prim RPG de la Rovio. “Angry Birds Epic” este un joc de roluri si mai important este gratuit.

În ciuda felului său complet diferit de joc, “Epic” nu se îndepărtează prea tare de cuib atunci când vine vorba de personaje sau acţiune. Răutăcioşii porci au furat din nou ouălele şi tu trebuie să le aduci înapoi – pasărea roşie e acum un cavaler şi se întâlneşte cu cea galbenă care e un vrăjitor.

Jocul pare la fel de vesel ca celelalte din serie şi cu un sfârşit la fel de deschis. Vei merge pe diverse drumuri şi te vei lupta cu grupuri de duşmani presetaţi şi va trebui să strângi resurse pentru a putea să îţi faci upgrade la cască, scut etc.

Normal, tot ce ai nevoie pentru a avansa poate fi găsit în magazinul jocului de unde le poţi cumpăra cu bani adevăraţi sau te poţi folosi de “esenţa prieteniei” donată prin Facebook. Jocul este gratuit pe iOS, Android şi Windows Phone.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA