Animal Crossing: Pocket Camp al doilea cel mai de succes joc al celor de la Nintendo

Now Reading
Animal Crossing: Pocket Camp al doilea cel mai de succes joc al celor de la Nintendo


La sase zile de la lansarea lui, jocul pentru mobil Animal Crossing: Pocket Camp, devine al doilea cel mai de succes titlu mobil lansat de companie.

De ce sa mergeti cu cortul in noroi, insecte si conditii inconfortabile cand o puteti face direct de pe telefonul mobil ?

Milioane de oameni cred că aceasta alternativa ar putea fi destul de buna. Animal Crossing: Pocket Camp a fost descarcat de peste 15 milioane de utilizatori în primele șase zile de la lansarea sa la nivel mondial, pe 22 noiembrie, pe App Store și Google Play, potrivit datelor de la SensorTower.

Probabil că a fost de ajutor si faptul ca Pocket Camp, cel de-al treilea joc mobil de la Nintendo (care nu include Miitomo, un joc video hibrid disponibil pe o rețea socială) poate fi descarcat in mod gratuit. Simulatorul de camping este cea de-a doua lansare mobilă de succes a celor de la Nintendo, dupa Super Mario Run, un side-scroller care a totalizat peste 32 de milioane de descărcări în întreaga lume în prima sa săptămână de la lansare. Pocket Camp se poate compara cu jocul Nintendo Fire Emblem, care a ajuns la 7 milioane de descărcări în întreaga lume în prima sa săptămână.


Jocul în sine implică gestionarea unui camping populat cu creaturi drăguțe. Utilizatorii pot sa indeplineasca anumite sarcini și provocări pentru a îmbunătăți confortul și decorul taberei. Microtranzacțiile vin sub forma unoir noi monede în joc, numite “Bilete cu frunze”, care permit jucătorilor nerăbdători să cheltuiască bani reali pentru a accelera upgrade-urile în joc.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA