Aplicatia care iti permite sa inregistrezi jocurile de pe telefon

Now Reading
Aplicatia care iti permite sa inregistrezi jocurile de pe telefon


Kamcord a lansat pe magazinul Google Play aplicatia Kamcord – Game Screen Recorder ce le permite utilizatorilor sa inregistreze jocurile pe care le joaca pe dispozitivele lor mobile.

Aplicatia poate intregistra orice joc cu conditia ca pe telefon sa fie instalata versiunea Android Lollipop. Tehnologia dezvoltata de companie le solicita producatorilor de jocuri sa includa in joc componenta lor de captura insa acum nu mai este nevoie de acest lucru. Puteti chiar sa adaugati sunet sau sa va inregistrati vocea pe videoclipurile capturate.

Aplicatia Kamcord – Game Screen Recorder va permite sa sharuiti videoclipurile cu comunitatea de utilizatori Kamcord sau sa urmariti videoclipuri facute de altii.

Pentru moment Kamcord este disponibila doar pe dispozitivele cu Android 5.0 Lollipop, sistem de operare prezent pe 12% din dispozitivele mobile de pe piata. Dezvoltatorii lucreaza la versiunea pentru iOS si spera sa poate oferi in curand si posibilitatea de face livestream de jocuri.

PUBLICITATE

Kamcord-2

Kamcord – Game Screen Recorder poate fi descarcat gratuit de pe magazinul Google Play.

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
100%
About The Author
IT MANIA