Aplicatia care raspunde automat mesajelor de pe Whatsapp

Now Reading
Aplicatia care raspunde automat mesajelor de pe Whatsapp


Majoritatea telefoanelor cu Android vin acum cu o opțiune de a răspunde automat prin SMS la un apel atunci cand nu puteti vorbi la telefon. Acum puteți face acelasi lucru si pe WhatsApp prin intermediul unei noi aplicații numită Can not Talk.

Aplicatia funcționează așa cum v-ați aștepta: puteti sa setați un mesaj personalizat, alegeți aplicațiile pe care doriți să  le utilizați impreuna cu aplicatia și activati apoi răspunsul automat. Când cineva vă contacteaza pe una din aplicațiile selectate, aceasta va trimite automat textul și vă va informa că sarcina a fost efectuata prin intermediul unei notificari.

Can not Talk funcționează chiar și în grupuri de discuții, ceea ce este atât o binecuvântare, cât și un blestem, deoarece va răspunde automat în numele tău cu un mesaj inutil: “Îmi pare rău că nu pot răspunde acum”. Vor fi prieteni la locul de munca, de exemplu, care va vor atrage cu siguranta atentia ca nu ati mai raspuns de mult pe grup.

Puteți specifica durata de așteptare a aplicației înainte ca aceasta să răspundă automat aceluiași expeditor, aceasta fiind setată în mod implicit la 15 minute. Asadar, aplicatia nu va răspunde la fiecare mesaj primit intr-un grup și puteți evita această problemă prin creșterea acestui interval de timp.

PUBLICITATE

Aplicatia poate de asemenea sa raspunda automat la mesaje primite pe aplicatii precum Telegram sau Slack.  Desigur ar mai trebui ca aplicatia Can not Talk sa includa optiuni avansate cum ar fi selectarea unor persoane  sau excluderea acestora de la primirea unor raspunsuri automate.

Pentru moment aplicatia este gratuita pentru cei care vor sa o testeze urmand ca dupa aceea sa coste 1.30 de dolari pe an sau 2.30 de dolari pe o perioada nelimitata.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA