Aplicatia ce le permite parintilor sa controleze ce fac copiii cand stau pe telefon

Now Reading
Aplicatia ce le permite parintilor sa controleze ce fac copiii cand stau pe telefon


In zilele noastre utilizatorii pot face foarte multe lucruri cu un telefon inteligent. In principiu acesta este un lucru bun dar din pacate se poate dovedi o bataie de cap pentru parintii ce obisnuiesc sa lase telefoanele in mainile celor mici fara sa ii supravegheze.

Acest lucru urmeaza sa se schimbe odata cu lansarea aplicatiei pentru Android denumita Family Link. Aplicatia le permite parintilor sa creeze un cont de Google pentru copiii lor prin intermediul caruia pot monitoriza ce aplicatii folosesc acestia si cat timp pot face asta.

Pentru a instala Family Link, parintii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

  • Trebuie sa aveti un dispozitiv dotat cu sistem de operare Android 7.0 Nougat sau mai nou;
  • Apoi va trebui sa descarcati aplicatia Family Link si sa creeati un cont de Google pentru copii;
  • Cand veti inmana telefonul copilului, va trebui ca acestia sa se logheze pe telefon cu contul pe care l-ati creat.

Parintii vor putea aproba sau nu aplicatiile pe care copiii le pot instala pe dispozitive. Sistemul de clasificare a aplicatiilor in functie de varsta recomandata, implementat pe Google Play, le va usura parintilor sarcina.

PUBLICITATE

Family Link

Parintii vor putea de asemenea sa vada exact cat timp isi petrec cei mici in fiecare aplicatie, sa vada rapoarte saptamanale si chiar sa seteze durata maxima pe care o pot petrece copiii pe telefon. Si daca va doriti sa blocati telefonul pentru ca acestia sa treaca la efectuarea temelor, puteti chiar sa blocati telefonul de la distanta.

Family Link

Google sustine ca aplicatia este menita pentru copiii sub 13 ani, care in mod normal nu ar putea sa aiba un cont oficial de Google si mai trebuie spus ca trebuie ca dispozitivul sa fie unul proaspat activat pentru ca sistemul sa functioneze.

Family Link

Noua aplicatie a celor de la Google este insa o alternativa ideala pentru parintii care vor sa aiba un cuvant de spus asupra modului in care copiii lor folosesc telefonul mobil.

Pentru moment Family Link se afla in stadiu beta iar parintii care vor sa incerce aplicatia se pot inscrie intr-un program early acces.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA