Aplicatia de gatit de la Bing, Culinar Bing

Now Reading
Aplicatia de gatit de la Bing, Culinar Bing


Culinar Bing sau Bing Food & Drink, în funcţie de ţara din care descărcaţi aplicaţia, este soluţia perfectă pentru un pic de inspiraţie culinară.

Dacă aveţi o pasiune pentru gătit sau vă încântă teribil să vă uitaţi la reţete, această nouă aplicaţie pentru Windows Phone 8 este una dintre cele mai complete soluţii. Interfaţa este una foarte simplă, în mare parte tradusă în limba română, iar în spatele câtorva butoane găsiţi un amalgam de informaţii utile. Pe lângă o listă de cumpărături şi o colecţie de reţete favorite pe care le puteţi defini cu uşurinţă, magia din Culinar Bing stă în varietatea de reţete disponibile clasificate într-o varietate de modalităţi. La fel de uşor puteţi găsi o reţetă apetisantă pentru o cină irlandeză, un fel principal vegan sau o friptură de miel. În plus, la fel de bine clasificate şi uşor de accesat sunt reţete de cocktailuri, dacă vreţi să vă impresionaţi prietenii într-o seară de sâmbătă cu câteva băuturi speciale.

Bing-food-and-drink-culinar-bing

Arta de a alege un vin bun implică o meserie specială şi ani de studiu, motiv pentru care acel volum imens de informaţii din spate este perfect pentru a fi sintetizat într-o aplicaţie. Pagina de vinuri din Culinar Bing vă sortează o gamă foarte bogată de vinuri după regiune, tip, varietate şi categorie. Dacă aveţi în minte un vin puteţi vedea ce notă a primit de la diverşi somelieri, iar dacă mergeţi în Israel şi vreţi să cumpăraţi un vin bun găsiţi câteva sugestii foarte apreciate cu care să vă întoarceţi acasă.

Ca cea mai mare parte dintre aplicaţiile Microsoft de WP8, Culinar Bing sau Bing Food & Drink este o aplicaţie gratuită pe care o puteţi descărca cu uşurinţă din Windows Phone Store.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA