Aplicatia de Mail din Windows 10, o alternativa utila de citit corespondenta

Now Reading
Aplicatia de Mail din Windows 10, o alternativa utila de citit corespondenta


Asa cum a promis, Microsoft aduce actualizari constante sistemului de operare Windows 10 atat pe partea de ecosistem cat si pe partea de aplicatii.

Aplicatia de email din Windows 10, ce vine cu sistemul de operare Windows 10 a primit constant modificari pe baza feedback-ului primit de la utilizatori.

Aplicatia Mail ofera in momentul de fata acces atat la seviciile oferite de Microsoft, prin intermediul Outlook dar va permite intr-un mod foarte usor sa folositi si alte servicii de inbox, precum Gmail si Yahoo. Puteti de asemenea sa adaugati si alte servicii POP3 sau IMAP.

Un lucru interesant este ca iti poti configura toate celalte conturi extrem de usor, prin doar cateva clickuri. Daca nu esti la prima pornire a aplicatiei, va trebui sa intri in meniul de setari, apasand pe iconita in forma de rotita din stanga jos. Apoi va trebui sa selectati Accounts si optiunea Add Account, urmand se alegeti unul din serviciile disponibile.


In cazul Google va trebui sa introduceti numele de utilizator si parola si apoi sa acordati Microsoft drepturi de acces la datele de voastre. In cazul Yahoo, nu este nevoie decat de contul de utilizator si parola si un nume pe care il veti folosi.

Pentru a va citi emailurile, va trebui sa alegeti conturile din bara de meniu din dreapta. Emailurile primite se deschid acum intr-o noua fereastra, pentru o mai buna vizualizare a acestora. Pentru a reveni la inbox va trebui sa apasati pe sagatea back, din stanga sus si nu pe iconita X, ce va inchide implicit aplicatia de mesagerie.

Aplicatiei Mail ii lipseste momentan posibilitatea de a marca ca SPAM emailurile nedorite iar in aplicatia de feedback, mii de utilizatori cer unificarea tuturor conturilor intr-un singur loc, fara sa mai fie nevoie sa schimbe intre conturi pentru a citi mesajele. Acest lucru ar implica totusi ca cei de la Microsoft sa gaseasca o solutie prin care emailurile de pe un anume cont sa fie evidentiate, eventual printr-o alta culoare.

Cu siguranta insa Microsoft va lucra in continuare la aplicatia de email, iar integrarea mai multor servicii in ea o face destul de atractiva iar raspunsul la feedback-ul utilizatori este un plus.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA