Aplicatia Facebook Home este acum disponibila si in Romania

Now Reading
Aplicatia Facebook Home este acum disponibila si in Romania


fbhomeIn urma cu o saptamana va anuntam ca aplicatia Facebook Home pentru Android, lansata in magazinul Google Play pe 12 aprilie, nu este disponibila pe teritoriul Romaniei.

La o saptamana dupa acest anunt, Facebook Home a devenit in cele din urma vizibila in cautarile din magazin pentru romanii interesati de ea. Mai mult decat atat, aplicatia pote fi si descarcata daca folositi un dispozitiv al carui sistem de operare foloseste un Android mai nou de versiunea 4.0.

Doar ca „bucuria” se opreste aici, odata descarcata si instalata in telefon, aplicatia Facebook Home se foloseste de o mica scanare pentru a detecta, mai nou, tipul si denumirea telefonului pentru a va returna, in cazul in care nu aveti un HTC One, HTC One X, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 şi Samsung Note 2, mesajul:

„Thanks for installing Facebook Home. Your device is not supported yet.You’ll get a notification when Facebook Home is ready for your device”, tradus in romana asta inseamna:

„Multumim ca ai instalat Facebook Home. Dispozitivul tau nu este inca suportat. Vei primi o notificare cand Facebook Home va fi compatibil cu dispozitivul tau.”

fbhomecompatibil

Asadar, pentru cei care au un Android mai nou de versiunea 4.0 dar nu dispun de un dispozitiv cu denumirea de mai sus, ramane sa mai astepte pana cand Facebook Home va fi disponibil pentru mai multi utilizatori.


Pana atunci au aparut si cateva reactii ale utilizatorilor romani ce au aceste dispozitive si au reusit sa o testeze:

commfbhome


Aboneaza-te la noutati:

 
   

Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA