Aplicatia Facebook va fi personalizata in functie de obiceiurile de socializare ale utilizatorilor

Now Reading
Aplicatia Facebook va fi personalizata in functie de obiceiurile de socializare ale utilizatorilor


Facebook adaugă noi caracteristici pe reteaua sa de socializare in mod frecvent. Recent a reconfigurat secțiunea Marketplace, a făcut ca feed-ul de știri să fie mai prietenos și a schimbat algoritmii pentru a reduce știrile false și clickbait-ul. Acum, Facebook redeseneaza bara de navigare în aplicația mobilă pentru a vă afisa mai usor comenzi rapide la lucrurile pe care le utilizați cel mai des. Compania a spus că noul sistem ar trebui să se extindă la nivel mondial în următoarele săptămâni.

“Vrem ca scurtăturile disponibile în bara de navigare să reflecte modul în care o persoană utilizează Facebook”, a declarat Alexa Andrzejewski, manager de produs. “În acest scop, personalizăm comenzile rapide pentru dispozitive mobile, astfel încât oricine să se poată conecta mai ușor cu cele mai utilizate produse, cum ar fi Profil, Marketplace, Groups, Watch și Cereri de prietenie”.

Bara, aflată în partea de jos a ecranelor iPhone și in partea superioară a telefoanelor Android, va înlocui meniul prestabilit pe care îl vedeți acum (Newsfeed, cereri de prietenie, marketplace, notificări și meniu). Veți vedea în continuare știrile, notificările și pictogramele de meniu, în timp ce celelalte două sloturi se vor actualiza pentru a vă afișa elementele pe care le utilizați mai mult decât altele.

personalizare meniu facebook mobil

Cu cât utilizați mai mult o comandă rapidă, a declarat Facebook, cu atât va fi mai probabil să apară în bara principală de navigare. Orice nu este în bara principală va fi în continuare disponibil prin intermediul pictogramei Meniu.


În cele din urmă, Facebook dorește să vă adauge comenzi pentru a personaliza pictogramele pe care le vedeți, mai degrabă decât să le setați automat în funcție de utilizare.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA