Aplicatia Instagram este disponibila si pe PC

Now Reading
Aplicatia Instagram este disponibila si pe PC


Dupa ce a fost lansata in luna aprilie pentru telefoanele cu sistem de operare Windows Mobile, aplicatia Instagram , ajunge si pe PC-urile dotate cu sistem de operare Windows 10, ca aplicatie de sine statatoare.

Instagram poate fi instalat pe PC prin intermediul Windows Store, si va permite sa navigati prin newsfeedul cu noutati si actualizari de la prieteni, sa primiti si sa trimiteti mesaje directe. Aplicatia are inclusa si aplicatia de cautare, taburi de navigare, acces la profilul vostru, postari apreciate si setari. Spre deosebire de versiunea din browser, aveti la dispozitie si optiuni de sharing pe Facebook sau Messenger din meniul contextual.

ig-tablet-1-683x1024

Ce ii lipseste aplicatiei pentru PC este functia de incarcare a fotografiilor, adica exact ceea ce utilizatorii asteptau cel mai mult. Utilizatorii care detin o tableta cu Windows 10 sau un PC cu ecran tactil si o camera secundara, au totusi la dispozitie si aceasta functionalitate activa.  Din pacate cerintele de sistem pentru functia de postare de imagini sa fie activa exclud marea majoritate a laptopurilor si PC-urilor de pe piata.

Aplicatia pentru PC este pentru moment un pic cam neoptimizata si ar mai putea suferi ceva imbunatatiri. Interfata pe ecran complet este putin neprietenoasa, in sensul in care, mult spatiu ramane nefolosit, continutul fiind centrat automat. Partea si mai amuzanta este  ca designul aplicatiei a fost importat cu totul de la iOS.


instagrampc

In plus, utilizatorii s-au mai plans si de faptul ca aplicatia se blocheaza in momentul in care incearca sa adauge o Poveste, acest lucru fiind intalnit la dispozitivele ce nu au si o camera secundara. Ori nu mai includ aceasta functie in aplicatie ori le permit utilizatorilor sa incarce poze si videoclipuri, sunt evident cele doua solutii.

Pana una alta, daca totusi aplicatia Insatgram pentru Windows va face cu ochiul, o puteti descarca din Windows Store. 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA