Aplicatia Mailbox a fost cumparata de Dropbox

Now Reading
Aplicatia Mailbox a fost cumparata de Dropbox


mailCompania Dropbox a devenit , proprietara firmei Mailbox, cea care acum o lună a lansat o aplicaţie pentru iPhone prin care promitea să transforme modul cum ne administrăm căsuţa de e-mail.

Mailbox a primit foarte mare atenţie datorită modului prin care a reuşit să controleze accesul la aplicaţie. După ce a fost acceptată în AppStore, Mailbox a urcat rapid în topul celor mai dorite. În momentul când era descărcată, utilizatorii erau puşi pe o listă de aşteptare care se actualiza în timp real şi îţi spunea câţi oameni mai sunt în faţă, până când vei ajunge să foloseşti aplicaţia.

Dar iată că Mailbox ajunge în portofoliul Dropbox, firmă care s-a specializat pe oferirea de stocare online, în Cloud şi care a reuşit să se bată cu giganţii Google, Microsoft sau Amazon.

Mailbox se lauda cu un design modern si posibilitatea navigarii rapide prin corespondenta primita pe email. De asemenea aplicatia promite rapiditate in primirea in siguranta a noilor mesaje din inbox. Mai mult, daca nu puteti sa raspundeti la mailuri din diverse motive, puteti sa setati ca primirea de noi mesaje sa fie dezacticata pana in momentul in care va puteti ocupa de ele.

PUBLICITATE

Folosind aceasta aplicatie, producatorii promit ca in inboxul tau nu vor ajunge decat mesajele importante, astfel ca, daca mailul este o unealta destul de importanta in activitatea ta de zi cu, vei ajunge sa ai un inbox curat.

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA