Aplicatia Pinterest pentru Android si iOS

Now Reading
Aplicatia Pinterest pentru Android si iOS


pinterest-mobile_616Reteaua de soclializare Pinterest a căpătat tot mai multă popularitate în ultima vreme, inclusiv în România, unde utilizatorilor le place să dea “pin” la orice lucru pe care îl considera însemnat, de la o poză cu un nou obiect cumpărat, la un plan de vacanţa de vară.

Acum avem Pinterest şi pe mobil şi pe tableta, iar utilizatorii Android sunt cei care au insistat cel mai mult să aibă această aplicaţie pe terminalele lor.

Aplicaţia pentru Android face procesul de pinning simplu şi rapid, astfel că veţi petrece puţin timp pe Pinterest, dar foarte productiv. Indiferent de mărimea ecranului sau cât de vechi e terminalul (de la Android 2.2 în sus), veţi beneficia de aplicaţia Pinterest.

Posesorii de iPad au experienţa adaptată la vizualizarea în landscape şi noi modalităţi de a interacţiona cu pin-urile, printr-un gest swipe pe ecran pentru a reveni la browsing după ce au văzut pin-urile prietenilor. Aplicaţia pentru iPhone oferă un layout pe 2 coloane, care creşte rapiditatea cu care vedeţi pin-urile, dar şi numărul de conţinuturi afişate pe ecran. Puteţi să vă logaţi în Pinterest prin Facebook, Twitter sau doar cu o adresă de email.

PUBLICITATE

pinterest-ios-7

Pinterest pentru Android ocupa 4.6 MB, este o aplicaţie gratuită şi va permite să găsiţi reţete de exemplu, să plănuiţi o vacanţă, să faceţi colecţii de melodii preferate, să descoperiţi noi subiecte interesante de urmărit şi să faceţi o colecţie de obiecte de cumpărat. Puteţi descărca aplicaţia Android de aici, iar cea pentru iOS de aici.

11-pinterest-ios-iphone-ui-kit


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA