Aplicatia Romania Intenet TV, tv online pe mobil

Now Reading
Aplicatia Romania Intenet TV, tv online pe mobil


Ca vrem sa recunoastem sau nu, o conexiune la internet ne ofera in momentul de fata acces gratuit la o lista intreaga de posturi tv, pentru care in mod normal platim un abonament la firma de cablu.

Cu toate astea, streamingul online nu este o solutie viabila daca nu detineti o conexiune destul de buna la internet. Pentru tara noastra insa, acest lucru nu este o mare problema, avand in vedere ca ne aflam pe locuri fruntase in lume. Latimea de banda s-a dovedit a nu mai fi o problema nici pentru posesorii de telefoane cu android, care au disponibile pe google play cateva variante pentru a se bucura de tv online pe telefonul mobil.

Desigur, singura problema ar fi ca pentru a urmari aceste canale pe telefon iti trebuie o conexiune de date destul de buna, ca sa nu mai vorbim si de costurile aferente. Daca pana acum, era obligatoriu sa te conectezi la o retea wireless pentru a reusi macar se faci se se incarce posturile tv disponibile prin deja celebrul client sopcast, portat si pe android, de cateva saptamani, o aplicatie romaneasca a reusit sa urce rapid in topul celor mai descarcate aplicatii de catre romani.

Vorbim aici despre aplicatia ROMANIA INTERNET TV, care chiar daca nu vine cu o lista generoasa de canale tv, se lauda cu o interfata simpla, si cu avantajul de a rula canale tv ce pot fi urmarite cu ajutorul unui player gratuit MX PLAYER.

PUBLICITATE

Aplicatia MX PLAYER se evidentiaza prin faptul ca posturile tv se incarca rapid, nu consuma multe resurse ale telefonului, si functioneaza bine chiar si fara a avea activata conexiunea la internet prin wireless.
Daca unele posturi nu functioneaza corect va trebui sa schimbati la player decodorul din H/W in S/W, functie ce se gaseste in partea dreapta sus a playerului.

 

Daca nu v-am convins inca, va invitam sa incercati aplicatia unde veti putea regasi printre altele si streamul live al postului Litoral TV, disponibil acum si pe mobil, in mod gratuit cu ajutorul aplicatiei de fata.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
17%
Il vreau
50%
L-am avut
0%
Il urasc
17%
Interesant
17%
About The Author
IT MANIA