Aplicatia Tinder va permite de acum sa platiti pentru un loc in fata

Now Reading
Aplicatia Tinder va permite de acum sa platiti pentru un loc in fata


Dacă nu sunteți o persoană aflată în căutarea jumătății sau a unui partener de aventuri, probabil nu sunteți foarte familiarizați cu aplicația Tinder.

Aplicația a devenit extrem de populara lăudându-se cu peste 10 miliarde de compatibilități create. Tinder este un instrument puternic de a cunoaște oameni, de a-ți extinde grupul social, de a întâlni localnici atunci când călătorești și de a găsi oameni pe care altfel nu i-ai fi întâlnit.

E ușor și distractiv să te conectezi cu alte persoane pe Tinder—trebuie doar să glisezi la dreapta pentru a da un Like cuiva sau la stânga, pentru a merge mai departe. Dacă cineva te place de asemenea, s-a creat o compatibilitate!

Dacă toate lucrurile merg bine și vă placeți unul pe altul puteți intra pe chat online cu persoanele compatibile.


Aplicația este disponibilă în mod gratuit, există și opțiuni plătite, precum un abonament PLUS sau functia Boost. Aceasta le oferă utilizatorilor poisibilitatea de a plăti pentru ca profilul lor să fie afișat în fața altora atunci când se efectuează o căutare.

Noua funcționalitate a fost testată până acum în Australia și acum a devenit disponibilă la nivel global. Utilizatorii care folosesc funcția Boost, vor fi afișati timp de 30 de minute în fața tuturor. Costurile diferă între 2 și 4 dolari și presupun oferirea anumitor pachete și reduceri.

Oficialii companiei spun că testele efectuate în Australia au relevat că utilizatorii care au folosit funcția Boost le-a adus un număr de trei ori mai de vizualizări ale profilului.

Primii utilizatori ai aplicației Tinder care vor primi funcția Boost sunt cei de iOS, urmând ca și ceilalți să primească în următoarea perioadă.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA