Aplicatia Waze a ajuns la versiunea 4.0

Now Reading
Aplicatia Waze a ajuns la versiunea 4.0


Desi este o aplicatie de indicatii rutiere cumparata de Google, Waze continua sa existe separat de serviciul Google Maps. Mai mult decat atat aceasta a primit recent o noua actualizare ce a adus modificari importante, mai ales in ceea ce priveste interfata.

Multe din componentele lui Waze au fost integrate in serviciul Maps de-alungul timpului, insa noul update  vine cu o serie de schimbari si imbunatatiri, majoritatea fiind legate de interfata grafica, care a fost mult simplificata.

Pentru ca este o aplicatie folosita in special de soferi, una din prioritat a fost simplificarea accesibilitati aplicatiei. De acum pornirea unui traseu pentru navigatie poate fi facuta cu doar doua apasari pe ecran pentru adresele uzuale, iar butoanele sunt mai mari si mai usor de apasat. Exista si alte functii imbunatatite precum trimiterea unui mesaj cu timpul pana la destinatie catre contacte.

Versiunea 4.0 a lui Waze poate de asemenea sa se sincronizeze cu calendarul utilizatorului pentru a-i oferi rute alternative in cazul in care exista evenimente programate in anumite zile.

PUBLICITATE

Waze-4.0-iPhone-screenshot-001

In momentul de fata noua actualizare este disponibila in Appstore pentru dispozitivele iOS urmand sa primeasca update si pentru Android in perioada imediat urmatoare.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA