Aplicatia WhatsApp Business este disponibila gratuit pe Google Play

Now Reading
Aplicatia WhatsApp Business este disponibila gratuit pe Google Play


După ani de așteptare și versiuni trial limitate, companiile au în sfârșit o soluție dedicata a aplicatiei de mesagerie WhatsApp. Compania a lansat aplicatia WhatsApp Busines, disponibila pe dispozitivele Android ca descărcare gratuită din Google Play.

Aplicația oferă câteva funcționalități de bază pe care le-ați dori intr-o aplicație de afaceri. Puteți crea un profil de companie cu informații suplimentare, cum ar fi o descriere, o adresă și informații de contact, și puteți activa răspunsuri rapide pentru răspunsuri la întrebări frecvente. Puteți să creați mesaje de întâmpinare și să vedeți câteva analize simple, astfel încât să puteți vedea ce mesaje sunt cele mai eficiente.

Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei WhatsApp, setul de caracteristici actual va rămâne liber pe termen lung, însă WhatsApp intenționează să ceara bani pentru capacități suplimentare în viitor. Practic, va urma în cele din urmă un model de freemium, dar cel puțin compania nu are in plan sa elimine caracteristici existente in mod gratuit, și veți obține un pic de funcționalitate pentru inceput.

Aplicația este deja lansată in Magazinul Google Play din Indonezia, Italia, Mexic, Marea Britanie și SUA. Restul lumii va putea accesa aplicația “în următoarele săptămâni”.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA