Aplicatie ce iti spune cat trebuie sa platesti un taxi

Now Reading
Aplicatie ce iti spune cat trebuie sa platesti un taxi


Românul Tudor Octavian Ana a realizat o aplicaţie pentru iPhone care poate fi folosită pentru a vedea dacă taximetriştii ne fură cu aparatul, calculând exact cât ar trebui să coste cursa la finalul acesteia.

De multe ori ni s-a întâmplat ca atunci când ajungem la destinaţie tariful să fie mult mai mare la taxiuri, iar sistemul “maimuţei” în aparatul de taxat este foarte cunoscut în România. Chiar dacă am încercat să calculăm manual sau să ne dăm seama de ce o cursă costă mai scump azi decât ieri, nimic nu funcţionează mai bine ca un GPS real şi un smartphone alături.

Disponibilă de acum trei zile în AppStore, aplicaţia costă doi dolari şi calculează tariful de pornire, durata cursei şi kilometrii parcurşi cu ajutorul GPS-ului. Astfel, la finalul oricărei curse cu taxiul putem şti exact cât avem de plătit.

TaxiChecker exista pe Android de ceva vreme, dar acum ajunge şi pentru utilizatorii de iPhone.

PUBLICITATE

Ea poate fi descărcată în AppStore accesând acest link. 

Sursa: Adevarul.ro


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA