Aplicatie utila pentru inregistrarea apelurilor pe Android

Now Reading
Aplicatie utila pentru inregistrarea apelurilor pe Android


Multi dintre noi ne-am dorit sa avem posibilitatea de a inregistra apelurile telefonice. Sistemul de operare Android nu vine cu o aplicatie default insa magazinul de aplicatii Google Play ne ofera cateva alternative.

O aplicatie utila care a primit review-uri pozitive din partea celor care au instalat-o se numeste “Înregistrare apeluri” si a fost dezvoltata de cei de la Appliqato.

Disponibila in varianta gratuita si platita, aplicatia nu prezinta insa compatibilitate 100% cu toate dispozitivele. Dezvoltatorii le sugereaza utilizatorilor sa incerce mai intai versiunea gratuita inainte de a cumpara versiunea pro.

Inregistrare apeluri permite inregistrarea  convorbirilor telefonice si are si o opriune prin care puteti alege convorbirile pe care doriți sa le salvați. Puteti alege astfel care apeluri sa fie inregistrate si care sa fie ignorate. Puteti asculta inregistrarea, puteti adauga note si o puteți transmite altor persoane. De asemenea, integrarea cu Google Drive si Dropbox va permite sa salvati si sa sincronizati inregistrările in spatiul cloud.

PUBLICITATE

Apelurile inregistrate sunt pastrate in Inbox. Daca doriti, puteti schimba directorul de destinatie pentru inregistrari, alegand cardul SD. Puteti specifica si capacitatea pentru Inbox. Numarul de apeluri salvate este limitat numai de capacitatea memoriei telefonului.
Conversatiile pe care le considerati importante pot fi salvate, iar acestea vor fi stocate in directorul “Apeluri salvate”. In caz contrar, apelurile mai vechi vor fi sterse automat atunci când se acumulează cele noi. Puteti activa totodată un meniu “Rezumat apel” cu optiuni, care sa apara imediat dupa incheierea unui apel. Puteti cauta inregistrarile dupa persoana, numar de telefon sau comentariu.

Exista 3 setari standard pentru inregistrarea automata:

  • Inregistreaza tot (optiunea standard) – aceasta optiune inregistreaza toate apelurile, cu exceptia persoanelor selectate in prealabil pentru ignorare.
  • Ignora tot – aceasta optiune nu inregistrează niciun apel, cu exceptia persoanelor selectate in prealabil pentru inregistrare.
  • Ignora contacte – această optiune inregistreaza toate apelurile cu persoanele care nu se afla in agenda de contacte, cu exceptia contactelor selectate pentru inregistrare.

Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA