Apple ar putea sa lanseze un telefon care sa fie cu 50% mai ieftin decat iPhone X

Now Reading
Apple ar putea sa lanseze un telefon care sa fie cu 50% mai ieftin decat iPhone X


Un iPhone mai accesibil ar putea sa ajunga la utilizatori in cursul acestui an. Zvonurile spun ca Apple va lansa un iPhone de 6,1 inchi în toamnă la un preț de numai 550 $.

Informatiile vin de la analistul KGI și comentatorul Apple Ming-Chi Kuo, un reputat analist.

Într-o notă catre investitorii KGI, Kuo susține că iPhone-ul de 6,1 inchi ar putea veni în două variante: unul cu compatibilitate duală a cartelelor SIM și unul care suportă doar o singură cartela SIM. Varianta SIM simplă va costa între 550 și 650 de dolari, în timp ce varianta dual-SIM va avea preturi cuprinse între 650 și 750 de dolari, potrivit notei.

Cel mai recent model de top al Apple, iPhone X, costă 999 USD (5200 de lei in Romania), însă prețul creste exponential în cazul în care optați pentru spatiu de stocare suplimentar: 1.149 USD sau 1.829 USD.


Un iPhone mai ieftin va oferi celor de la Apple instrumentele necesare pentru a concura la nivel mondial împotriva unei oferte variate de telefoane Android cu prețuri medii și reduse dar cu performante similare. De altfel cele mai recente modele de top ale Samsung vin cu caapabilitati Dual SIM iar pretul acestor telefoane este cu 1000 de lei mai mic.

Kuo estimează că iPhone-ul de 6,1 inchi poate fi lansat ca opțiunea cea mai ieftină, alături de două modele premium: un succesor iPhone X de 5,8 inch cu ecran OLED și un iPhone X Plus de 6,5 inch.

Analistii de la UBS au prezis ca iPhone cu ecran OLED ar costa in jur de 1.100 de dolari. Din păcate, acest lucru pare complet plauzibil, deoarece iPhone-ul de 256GB iPhone deja se vinde la aceste preturi.

Acest zvon referitor la un iPhone de 6,1 inchi se alătură celui care sustine că Apple ar putea să lanseze si un iPhone SE până la sfârșitul anului 2018. Recent, Apple a înregistrat o serie de numere de modele noi pentru iPhone, cu o organizație de reglementare eurasiatică. Din moment ce acest lucru indică faptul că noi iPhone-uri ar putea fi lansate în viitorul apropiat, sperăm că iPhone SE 2 este si el in lucru.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA