Apple isi cere scuze pentru modelele MacBook Pro care s-au supraincalzit din cauza procesorului

Now Reading
Apple isi cere scuze pentru modelele MacBook Pro care s-au supraincalzit din cauza procesorului


Apple a ieșit in evidenta când a anunțat cea mai recentă actualizare a laptopurilor MacBook Pro la începutul acestei luni. Înainte de lansare, compania a colaborat cu mai multi profesionisti din domeniu, care au testat diferite variante ale notebook-ului si care au discutat cu fermitate despre modalitățile în care noile specificații au îmbunătățit fluxurile de lucru.

Comentariile au fost în mare parte pozitive. Laptopul s-a descurcat admirabil și a obținut câteva scoruri impresionante de referință în testele multora, care au fost în concordanță cu creșterea performanțelor înregistrate de Geekbench în sine. Dar, printre aceste recenzii, Dave “D2D” Lee a raportat câteva descoperiri îngrijorătoare într-un videoclip intitulat Feriți-vă de Core i9“.

YouTuber-ul a constatat că exportul de videoclipuri cu Premier Pro a durat mai mult pe noile modele de top ce includeau procesoare Core i9, decât se intampla pe modelul de anul trecut, care rulează un i7. Si mai mult decat atat performantele laptopului erau diminuate pentru a face față supraîncălzirii lui MacBook Pro în timpul exportarii. În film, Lee a speculat că șasiul laptopului (neschimbat față de generația anterioară) pur și simplu nu s-a putut răci corect.

Se pare că testarea inițială a celor de la Apple pur si simplu nu a luat în considerare specificul fluxului de lucru pe care youtuber-ul Lee il are. Cu toate acestea, Apple declară că a identificat problema și va lansa o soluție într-o actualizare a MacOS High Sierra.


Compania si-a cerut scuze si anunta remedierea defecțiunilor într-o declarație:

În urma testelor de performanță în numeroase volume de lucru, am constatat că există o cheie digitală lipsă în firmware care afectează sistemul de gestionare a temperaturii și ar putea conduce viteze de procesare scazute la sarcini termice ridicate pe noul MacBook Pro. O remediere a erorilor este inclusă în actualizarea MacOS High Sierra 10.13.6 și este recomandată. Ne cerem scuze pentru orice client care a experimentat performanțe mai mici decât cele optime pe noile sisteme. Clienții se pot aștepta ca noul MacBook Pro de 15 inci să fie cu până la 70% mai rapid, iar MacBook Pro cu Touchpad de 13 inci să fie de până la 2 ori mai rapid, după cum arată rezultatele de performanță de pe site-ul nostru.

Compania le recomanda tuturor utilizatorilor sa isi instaleze cele mai recent update pentru a evita inchiderea dispozitivelor in timpul sarcinilor ce supraincalzeste laptopul.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA