Apple a lansat Apple 4K TV, ce vine cu suport HDR

Now Reading
Apple a lansat Apple 4K TV, ce vine cu suport HDR


Apple a prezentat o versiunea actualizata a lui Apple TV, ce v-a fi capabil sa redea continut la rezolutii 4K.

Ca si alte produse lansate in acest an de compania Apple, si produsul TV a avut parte de mai multe scurgeri de informatii inainte de prezentarea oficiala.

Apple TV 4K se mândrește cu un cip A10X Fusion cu trei nuclee, care seamănă cu cel din computerele iPad Pro de la Apple, care sunt susținute cu 3 GB de memorie RAM.

Acesta reprezinta un salt semnificativ fata de modelul anterior, care a avut un procesor A8 si 2GB de memorie RAM. Potrivit Apple, performanța procesorului este dublată, în timp ce performanța grafică este de patru ori mai mare.


Marirea specificatiilor este justificata de faptul ca redarea continutului 4K necesita mai multe date de decodificare. Acest lucru sugereaza ca cei de la Apple ar putea sa isi indrepte atentia catre Apple TV pentru a oferi si posibilitatea utilizatorilor de a instala jocuri si aplicatii. Set-top-boxul urmeaza sa fie mai bine echipat pentru a permite rularea de jocuri ce solicita resurse mai mari, la rezolutii mai mari.

Continuând, noul Apple TV 4K suportă HDR10 și Dolby Vision pentru vizionarea HDR. Aceast lucru înseamnă culori mai luminoase și mai vii.

Apple a adus, de asemenea, o mulțime de conținut 4K de la furnizori și studiouri precum Netflix, Amazon Prime Video, Lionsgate, Paramount și multe altele.

În afară de filme și jocuri, Apple TV 4K va permite utilizatorilor să acceseze informațiile foarte rapid, inclusiv scorurile de la meciuri sportive. Utilizatorii iPhone și iPad vor putea să redea fotografii, să controleze Apple Music pe televizor prin intermediul dispozitivelor mobile și să acceseze accesoriile homekit.

Versiunea de 32GB Apple TV 4K va costa 179 de dolari, iar versiunea de 64GB de frate costa 199 de dolari. Vechea versiunea Apple TV are acum un pret de 149 dolari.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA