Apple a lansat noile modele iPhone și Apple Watch [URMARESTE]

Now Reading
Apple a lansat noile modele iPhone și Apple Watch [URMARESTE]


Dupa lansarea de anul trecut a noilor iPhone 8 si iPhone X, am crede ca nu prea mai este loc de lansari extrem de suprinzatoare din partea companiei. Cu toate astea, evenimentul din aceasta seara este asteptat cu interes pentru a vedea daca gigantul Apple mai poate sa revolutioneze piata.

La evenimentul din acest an este probabil ca Apple să anunțe trei iPhone-uri noi, ca să nu mai vorbim de primele modificări substanțiale ale designului Apple Watch, de la debutul său din 2015. Și apoi există o multitudine de anunțuri potențiale dincolo de asta, cum ar fi iPad Pro inspirat de iPhone X, padul de incarcare wireless AirPower, lansat cu întârziere, și noile AirPod-uri.

Evenimentul va avea loc pe 12 septembrie 2018, incepand cu orele 20:00, ora Romaniei.

Transmisiunea poate fi urmarita in direct pe aceasta pagina. Streamul poate fi urmarit fara probleme pe un iPhone, iPad sau iPod touch utilizând Safari pe iOS 10 sau o versiune ulterioară; un Mac care folosește Safari pe MacOS Sierra 10.12 sau o versiune ulterioară; sau un PC care utilizează Windows 10 și Microsoft Edge. Transmiterea la Apple TV prin AirPlay necesită un Apple TV (a doua generație sau o versiune ulterioară) cu cel mai recent software Apple TV sau tvOS. Este posibil ca și alte platforme să poată accesa fluxul utilizând versiunile recente de Chrome sau Firefox (codecurile MSE, H.264 și AAC necesare).


Evenimentul va fi transmis de asemenea si pe reteaua de socializare Twitter.

 

Pe pagina noastra de Facebook vom urmari si comenta impreuna evenimentul de lansare al Apple, incepand cu ora 20:00.

Din păcate, o parte din surprize au fost deja stricate, datorită unei serii de scurgeri care includ ceea ce pare a fi fotografii autentice de presă. Dacă aceste imagini (și rapoartele) sunt corecte, ne putem astepta la un iPhone XS de 5,8 inch și la un iPhone XS XS de 6,5 inch, ambele cu ecrane OLED. Există, de asemenea, un iPhone de 6,1 inch, care evită unele caracteristici (eventual panoul OLED) în favoarea unui preț mai mic. În ceea ce privește ceasurile Apple Watch  Seria 4, fotografia de presă scursă indică un afișaj mai mare.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA