Apple lanseaza noua aplicatie video CLIPS

Now Reading
Apple lanseaza noua aplicatie video CLIPS


Apple a anuntat lansarea pe piata a noii aplicatii Clips, un nou mod extrem de usor de a creea clipuri video pe iPhone si iPad.

Aplicatia vine cu un design unic ce combina videoclipuri, poze si muzica ce pot fi puse impreuna pentru a creea videoclipuri ce pot fi partajate prin intermediul aplicatiei de mesagerie sau pe retele de socializare precum Facebook, Instagram s.a.m.d.

In acelasi timp Apple prezinta si Live Titles, o functie ce permite creearea de texte si titluri animate  folosind doar comenzi vocale. Aplicatia va include si efecte amuzante precum Comic Book, bule de dialog, forme sau postere pe tot ecranul, menite sa scoata in evidenta personalitatea utilizatorilor.

“Aplicatia Clips le permite utilizatorilor de iPhone si iPad posibilitatea de a se exprima prin intermediul clipurilor video fiind usor de folosit. Efectele, filtrele si noile titluri animate pe care le-am creat pentru aplicatia Clips le vor permite tuturor sa creeze clipuri atractive, pe care le pot partaja foarte usor cu doar cateva apasari.”, declara Susan Prescott, vicepresedinte Apps Product Marketing.


 

Clips le permite utilizatorilor sa uneasca mai multe videoclipuri din telefon fara sa isi piarda timpul cu timpi, piste de sunet si alte setari complicate. Prin apasarea unui singur buton utilizatorii pot activa inregistrarea video sau capturarea unei imagini sau pot alege fisiere direct din galeria media. Utilizatorii vor putea adauga efecte artistice, bule de conversatie, forme sau emoji-uri. Vor putea fi adaugate si postere cu fundaluri animate dar si texte editabile. Aplicatia are incluse si zeci de melodii de fundal ce pot fi folosite, acestea configurandu-se automat pentru a acoperi intreaga durata a clipurilor.

Functia LIVE TITLE va permite utilizatorilor sa adauge texte si titluri animate ce pot fi inserate cu ajutorul comenzilor vocale. Textul este generat automat pe masura ce utilizatorii dicteaza continutul si apar pe ecran, sincronizandu-se automat cu vocea. Utilizatorii pot combina diferite stiluri, pot apasa pe texte pentru a le muta sau edita sau pentru a adauga emoji-uri. Mai mult decat atat functia vine cu suport pentru 36 de limbi internationale.

Videoclipurile create cu aplicatia Clips vor putea fi partajate direct pe retelele de socializare populare sau platforme video precum Instagram, Facebook, YouTube, Vimeo s.a.m.d. Atunci cand clipul este partajat prin intermediul aplicatiei Messages, Clips va sugera in mod automat cui sa trimiteti clipul, bazandu-se pe recunoastera persoanelor care apar in clip dar si pe baza persoanelor catre care partajati cel mai des videoclipuri. Atunci cand un nume sugerat este selectat, clipul va fi automat atasat unui mesaj, fiind gata de trimis cu doar o simpla atingere.

Aplicatia Clips urmeaza sa fie disponibila in Apple Appstore de la inceputul lunii aprilie si este compatibila cu telefoanele iPhone 5S sau mai noi si tabletele iPad de 9.7 inch, toate modele de iPad Air si iPad Pro, iPad mini 2 sau mai noi, dar si cu iPod touch 6th generation. Dispozitivele vor trebui sa ruleze sistemul de operare iOS 10.3, ce urmeaza sa fie si el livrat, cel mai probabil odata cu noua aplicatie Clips.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
100%
About The Author
IT MANIA