Apple Music va avea suport pentru ecosistemul Android Auto

Now Reading
Apple Music va avea suport pentru ecosistemul Android Auto


Serviciul Apple Music a fost disponibil pentru Android pentru cea mai mare parte a existenței serviciului, dar nu ajunge chiar atat de adânc în ecosistemul Android. Puteți asculta pe telefon sau pe tabletă, și asta este cam tot ce puteti face.

Apple incearca sa fie mai prietenos cu posesorii de dispozitive ce nu folosesc propriul lor sistem iOS. Cea mai recentă versiune beta a Apple Music for Android include suport pentru Android Auto, care aduce o interfață nativă în mașină pentru utilizatorii care nu sunt posesorii unui iPhone, in primul rand. Nu veți răsfoi secțiunea “Pentru dvs.” de pe ecranul dvs. de infotainment, dar controalele de redare pe care le obțineți sunt mai ușoare și mai sigure decât atingerea lor de pe telefonul dvs.

Versiunea de testare introduce, de asemenea, câteva caracteristici care vin pentru utilizatorii iOS 12, inclusiv căutarea versurilor, sectiunea Friends Mix și paginile de artist care vă permit să redati rapid posturile personalizate. Nu există nicio indicație solidă despre momentul în care aceste functii vor fi disponibile pentru toți utilizatorii de dispozitive Android. Dacă sunteți dispus să ramaneti cu versiunea de pre-lansare, totuși, puteți să vă înscrieți în grupul beta și să descărcați beta-ul dacă sunteti acceptat in grup.

Acest lucru probabil că nu va satisface utilizatorii Android care ar dori o asistență mult mai largă, cum ar fi streamingul Google Cast și redarea Asistentului Goole nativ. Este totuși un început și face Apple Music mai mult o opțiune viabilă – în special în regiuni unde poate fi singurul serviciu muzical de streaming major pe care îl puteți utiliza în mașină.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA