Apple ocupa primul loc in topul producatorilor de telefoane

Now Reading
Apple ocupa primul loc in topul producatorilor de telefoane


Gigantul american Apple a revenit din nou pe prima pozitie in topul celor mai multe venituri din vanzarile de telefoane.

Compania a depasit liderul Samsung datorita vanzarilor din ultimele trei luni ale anului 2016 potrivit unui raport al celor de la Strategy Analytics. Astfel telefoanele iPhone au acaparat 18% din piata globala in luna decembrie a anului trecut.

Apple a anuntat marti ca a vandut 73,8 milioane de telefoane iPhone in ultimul trimestru al anului reusind sa recupereze scaderile de vanzari din vara. Astfel rezultatele bune, datorate vanzarilor bune ale modelelelor iPhone7 si iPhone7s au adus companiei Apple cele mai multe venituri de pana acum.

S-ar parea ca Samsung a suferit pierderi masive ca urmare a esecului notabil datorita telefoanelor Note 7, a coborat pe locul doi in top, cu vanzari de 77,5 milioane de unitati, cu 5% mai putine decat in ultimul trimestru al anului trecut.

PUBLICITATE

La nivel global livrarile de telefoane au crescut cu 3 procente, ajungand la 1,5 miliarde de unitati in 2016. In primii top cinci producatori se mai afla Huawei, OPPO si Vivo.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA