Apple renunta la Bing in favoarea Google

Now Reading
Apple renunta la Bing in favoarea Google


Apple schimbă furnizorul implicit de căutare al lui Siri de la Bing la Google. Modificarea se va face de asemenea si pe iOS Search și Spotlight pentru Mac.

Asta înseamnă că, dacă o întrebi pe Siri un lucru pentru care are nevoie sa viziteze o pagina web, pentru ca nu stie raspunsul la intrebare, sau pentru ca vreti sa cautati direct pe web – rezultatele afișate vor fi de la Google si nu  de la Bing.

Schimbarea are loc datorita faptului ca Apple doreste ca rezultatele la cautari sa fie mai consistente pe toate dispozitivele.

“Trecerea la Google ca furnizor de căutare web pentru Siri, Căutarea în cadrul iOS și Spotlight pe Mac va permite acestor servicii să aibă o experiență consistentă de căutare pe web avand setat motorul implicit si în Safari. Avem relații puternice cu Google și Microsoft și vom oferi in continuare cea mai bună experiență de utilizare posibilă.”, spun reprezentantii Apple.

PUBLICITATE

Schimbarile intra deja in vigoare la nivel global, cu unele precizari insa, rezultatele la cautari de imagini  vor fi afisate in continuare de la Bing in timp ce clipurile video cautate vor fi afisate de Youtube.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA