Apple se pare ca a uitat de dispozitivul de incarcare wireless AirPower

Now Reading
Apple se pare ca a uitat de dispozitivul de incarcare wireless AirPower


Evenimentul Keynote al celor de la Apple a fost surprinzator prin simplul fapt ca gigantul nu a prezentat decat Apple Watch si noile modele de iPhone, fără accesorii pentru aceste produse. Cei mai mulți dintre cei care se preocupa de brand au așteptat actualizări ale AirPod-urilor și cel puțin o mențiune a pad-ului de încărcare wireless AirPower, care a fost prezentat anul trecut.

Aceasta a fost o parte importantă a prezentării Apple din 2017: AirPower vizează susținerea unei caracteristici distinctive cheie a dispozitivelor mobile ale companiei: nici o altă marcă nu ar putea pretinde că oferă un echipament de incarcare pentru telefon, smarwatch sau casti audio, care se incarca fără a necesita conectori separați. Ar putea, de asemenea, să sprijine obiceiul de a folosi și de a încărca toate cele trei gadget-uri în tandem.

AirPower a fost planificat să fie livrat în 2018, la scurt timp după lansarea iPhone X, dar lansarea a fost amânată până în septembrie, datorită “obstacolelor tehnice”. Acum insa Apple are șase telefoane care suportă încărcarea fără fir – dar nu are un încărcător wireless pe care sa il vinda pentru acestea.

Bineînțeles că ați putea să luați un încărcător Qi de la producători de accesorii, cum ar fi Belkin și Mophie, dar de fapt nu puteți încărca wireless AirPod-urile cu ele. Apple nu a livrat încă o carcasa pentru acesre căști care ar susține această caracteristică, au existat zvonuri despre faptul că s-ar fi aflat in planuri de la sfârșitul lunii iulie.


airpower

Este dezamăgitor pentru cei care vor să meargă all-in pe ecosistemul hardware al Apple. Este, de asemenea, unul dintre puținele cazuri în care produsele companiei sunt întârziat.

În orice caz, nimic nu oprește compania sa lanseze noi versiuni AirPod la o dată ulterioară în acest an. Sperăm că Apple va fi capabila să isi dea seama repede de acest lucru: nu este un aspect bun pentru companie atunci când vinde telefoane care costă mai mult de o mie de dolari pe bucată si nu este in stare sa ofere accesorii pentru functiile avansate ale acestora.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Bogdan Chirea