Apple sustine ca o treime din noii utilizatori au migrat de la Android

Now Reading
Apple sustine ca o treime din noii utilizatori au migrat de la Android


CEO-ul Apple, Tim Cook, sustine ca o treime din noii utilizatori Apple sunt fosti posesori de terminale mobile cu Android.

Compania americana  a atins astfel un nou record, asta dupa ce grupul IT a inceput sa monitorizeze aceste cifre inca din urma cu aproximativ trei ani.

Tim Cook a subliniat faptul ca numai o treime dintre utilizatorii de smartphone-uri Apple au facut trecerea la cele mai noi modele de telefoane iPhone pana in prezent.

Apple a inceput sa contorizeze numarul utilizatorilor cu Android care fac trecerea spre ecosistemul iOS inca de anul trecut, cand compania din Cupertino a prezentat un website dedicat menit sa ajute utilizatorii de Android sa treaca la dispozitivele Apple. In acest sens  compania a introdus si aplicatia Move to iOS pe noul sistem de operare iOS 8 care ajuta utilizatorii Android sa faca mai usor trecerea spre ecosistemul gigantului IT american.

PUBLICITATE

move-ios

Apple se lauda cu rezultate excelente la capitolul vanzari, iPhone a inregistrat vanzari in valoare de 32,2 miliarde de dolari, compania comercializand in trimestrul patru fiscal al anului 2015, 48,04 milioane de iPhone-uri, in crestere de la 39,27 milioane de unitati.

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA