Apple va lansa un serviciu de streaming de muzica

Now Reading
Apple va lansa un serviciu de streaming de muzica


Apple va lansa saptamana viitoare un nou serviciu de streaming de muzica se arata intr-un articol publicat de cei de la Wall Street Journal. Din informatiile jurnalistilor americani noul serviciu va costa 10 dolari pe luna si va oferi posibilitatea de a asculta muzica nelimitat.

Serviciul va fi oarecum similar in functionalitati cu Spotify dar nu va oferi si o versiune gratuita sustinuta prin publicitate, aceasta optiune fiind disponibila doar daca alegeti sa ascultati iTunes Radio.

Lansarea noului serviciu al celor de la Apple vine in contextul in care compania a achizitionat serviciul Beats Music. Unele piese ar putea fi totusi gratuite daca artisti vor opta pentru acest lucru. De asemenea utilizatorii vor putea sa asculte posturi de radio create de artisti si vedete recrutate cum ar fi Dj de la BBC sau rapper-ul Dr. Dre.

Asa cum era de asteptat, serviciul de streaming de muzica de la Apple va concura cu servicii precum Spotify sau Rdio insa se va diferentia de acestea prin faptul ca vor exista multe interventii umane. Astfel servicviul va rivaliza cu posturi de radio terestriale sau prin satelit.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA