Apple va permite de acum sa precomandati aplicatii de pe App Store

Now Reading
Apple va permite de acum sa precomandati aplicatii de pe App Store


Apple a lansat o nouă funcție care vă permite să precomandați aplicatii de pe magazinul App Store.

Anunțata luni, schimbarea permite dezvoltatorilor să pună la dispoziție noile aplicații pentru iOS 11 prin sistem de precomenzi cu până la 90 de zile înainte de lansare.

In comparatie cu schimbarea majora de care a avut parte App Store in luna septembrie, modificarea nu este una majora. Desi nu vor exista prea multi entuziasti care sa precomande aplicatii de mesagerie, editare foto sau fitness, posibilitatea de a precomanda un joc, de exemplu, poate fi interesanta.

Aplicația App Store pe iOS 11 a inclus o nouă filă doar pentru jocuri (de fapt, acum este singura categorie cu filă proprie), deci este destul de clar faptul ca jocurile sunt o prioritate pentru platformă. Jocuri cum ar fi Animal Crossing: Pocket Camp, de la Nintendo, care a starnit interesul fanilor și are o data de lansare etapizata, ar fi fost un concurent perfect pentru pre-comenzi. Inainte de lansare, Harry Potter: Wizards Unite – un nou joc pentru mobil creat de Warner Bros. si Niantic (creatorii jocului mobil Pokemon Go) – ar putea fi un prim candidat pentru precomenzi.

PUBLICITATE


Dezvoltatorii vor putea să trimită o actualizare a versiunii și să modifice disponibilitatea sau prețul în timpul perioadei de precomenzi. În cazul în care prețul se modifică în acest interval de timp, veți fi taxat cu suma mai mică, astfel încât să nu existe prețuri prea mari.

Este o victorie destul de mare pentru dezvoltatori, care vor putea să urmărească precomenzile și să monitorizeze interesul înainte ca aplicația să atingă versiunea oficiala. Clienții nu vor pierde de asemenea nici data de lansare oficiala.

Pre-comenzile pentru aplicații ar trebui sa apara deja pentru utilizatori in magazinul de aplicatii App Store.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA