Asphalt 9: Legends disponibil in mod gratuit jucatorilor pasionati de curse

Now Reading
Asphalt 9: Legends disponibil in mod gratuit jucatorilor pasionati de curse


Au trecut  aproape cinci ani de la lansarea seriei de top Asphalt a publisherului Gameloft.  De atunci, seria a auvt parte de mai multe spin-off-uri, urmatorul titlu urmand sa fie Asphalt 9: Legends.

Continuarea seriei Asphalt 8: Airborne a fost dezvăluită într-un trailer de debut care este plin de curse, trucuri nebune, accidente in slow motion și elemente de grafica impresionante pe care le-am așteptat de la aceasta serie.

Jocul va cuprinde peste 50 de masini reale de la Ferrari, Porsche, Lamborghini și multe altele, precum și 70 de piste de curse bazate pe locații din lumea reală, fiecare având un aspect unic cu diferite rampe și obstacole.

Jucătorii pot sa selecteze fie modul de carieră al jocului, care are inclus peste 800 de rase, sau poate sa concureze cu până la opt alți concurenți în timp real în modul World Series Multiplayer. O nouă adăugare importantă este caracteristica Club, unde puteți să creați și să vă alăturați comunităților și să lucrați împreună pentru îndeplinirea obiectivelor pentru a obtinr recompense.


Gameloft a lansat deja jocul în regiuni selectate și a lansat si actualizări pentru a îmbunătăți experiența în joc. Cea mai recentă actualizare a adus îmbunătățiri grafice la meniul garajului, corecții de erori și curse suplimentare pentru modul Hunted al jocului.

Asphalt 9: Legends urmeaza sa fie disponibil gratuit din aceasta saptamana pe Android, iOS si pe PC-uri cu Windows 10.

Download gratuit Asphalt 9: Legends
Windows Store
Google Play
iTunes


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu