Assassin’s Creed Syndicate lansat in Romania

Now Reading
Assassin’s Creed Syndicate lansat in Romania


Cel mai nou joc din seria Assassin’s Creed a fost lansat oficial și pe piața din România. Assassin’s Creed Syndicate este titlul ce duce jucătorii în Londra anilor 1860. Folosindu-se de trenuri, calești și Rope Launcher, Ubisoft a creat cel mai versatil și mobil joc din serie de până acum.

În prim plan se vor afla fraţii asasini Jacob Frye şi Evie Frye, pe umerii acestora căzând sarcina de a elibera populaţia asuprită de forţele templiere conduse de Crawford Starrick.

Revoluția Industrială a dat startul erei incredibile a invențiilor și a îmbunătațit viețile oamenilor grație tehnologiilor care erau considerate cândva imposibile. Șansele care s-au ivit în această perioadă i-au atras pe oameni in Londra pentru a fi parte din aceasta nouă lume. O lume care nu mai este controlată de regi, împărați, politicieni sau religie, ci de către bani.

În aceste vremuri, prăpastia dintre simpla clasa muncitoare şi cei care trag sforile Imperiului Britanic se adânceşte, în prim plan aflându-se de această dată doi asasini: fraţii Jacob Frye şi Evie Frye, pe umerii acestora căzând sarcina de a elibera populaţia asuprită de nelipsita ameninţare templieră. Ambele personaje vor fi jucabile, Jacob fiind adeptul confruntărilor directe, numai bune pentru a scoate în evidenţă noul sistem de lupta corp la corp al jocului, în timp ce Evie preferă umbrele şi abordarea silenţioasă.


acs-screen-assassination-wm-20150512-1830cet

Lista noutăţilor din Assassin’s Creed: Syndicate nu se opreşte însă aici: eroii vor avea la dispoziţie mijloace de transport rapid prin oraş: un grappling hook pentru escaladarea instantanee a clădirilor, ce poate fi folosit şi pentru a ataşa zip-lines, extrem de utile atunci când se urmăreşte asasinarea de la înălţime a unei victime. De asemenea, aflată în plină dezvoltare industrială, Londra va fi împânzită de trăsuri, pe care jucătorul le poate controla la rândul său, şi linii ferate, trenurile putând fi folosite pentru a părăsi rapid locul unui asasinat.

Assassin’s Creed: Syndicate este dezvoltat de Ubisoft Quebec (în colaborare cu Ubisoft Montreal, Ubisoft Singapore, Ubisoft Annecy, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Reflections, Ubisoft Chengdu, Ubisoft Shanghai şi Ubisoft Kiev) pentru PlayStation 4 şi Xbox One. O versiune pentru PC este de asemenea aşteptată în această toamnă, nefiind însă oferită o dată de lansare exactă pentru această ediţie a jocului.

Jocul este disponibil pe în magazinele din România la prețuri cuprinse între 190 și 270 de lei.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA