Asus VivoBook X202E, laptop accesibil cu ecran touch si Windows 8

Now Reading
Asus VivoBook X202E, laptop accesibil cu ecran touch si Windows 8


371344-asus-vivobook-x202e-dh31t  Asus VivoBook X202E încearcă să ofere o experienţă Windows 8 completă, la costuri similare unui laptop cu Windows 7.

Fără a se întrece în dotări extravagante, laptopurile Asus din seria VivoBook X202E reuşesc să atragă destule priviri, afişând un design în stil ultrabook nu foarte diferit de cel al modelelor din categoria superioară de preţuri.

Acoperit cu finisaje ce imită aluminiul şlefuit, uşor (numai 1.3 Kg) şi măsurând puţin peste 2 cm grosime, VivoBook X202E se prezintă drept un companion de călătorie ideal, numai bun de strecurat în bagaje.

Ecranul cu diagonală 11.6 inch foloseşte tehnologie TN + LED, suportă rezoluţia 1366×768 pixeli şi dispune de interfaţă touch, ce poate servi ca o alternativă la touchpad-ul clasic.
Chiar dacă este un laptop încadrat în categoria inferioară de preţuri, Asus VivoBook X202E pune la dispoziţie o ieşire HDMI şi conector USB 3.0 pentru periferice. Pe laturile carcasei mai găsim un conector Ethernet LAN, slot pentru card de memorie (MMC/SD/SDHC), ieşire pentru căşti şi ieşire video de tip VGA, alături de încă doi conectori USB 2.0.

PUBLICITATE

asusModelul vine echipat cu un procesor Intel Core i3-3217U (Ivy Bridge, 22nm) la 1.8 GHz, 4 GB memorie RAM şi hard disk de 500 GB.

Deşi suficientă pentru cerinţele sistemului Windows 8 şi setul de aplicaţii folosite de obicei cu un astfel de laptop, memoria RAM în cantitate de 4 GB este totuşi puţină după standardele actuale, iar faptul că nu poate fi extinsă printr-un eventual upgrade este un detaliu de care trebuie ţinut seama la momentul achiziţiei.

Situat undeva la graniţa dintre lumea sistemelor ultrabook şi cea a laptopurilor tradiţionale, Asus VivoBook X202E oferă destul de mult pentru preţul său, fiind unul dintre cele mai ieftine laptopuri cu ecran touch de pe piaţă. În ciuda acestui detaliu, avem de-a face cu un produs care arată bine, oferă performanţe acceptabile şi vine cu un set interesant de dotări.

Prezentat ca un succesor pentru mini-laptopurile din gama EeePC, mai bine dotat şi cu performanţe superioare, Asus VivoBook X202E este disponibil în configuraţia prezentată la un preţ de 2400 Lei.

Asus VivoBook Price Specs Philippines


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA